Галена лъсна в порносайт

18.02.2015 10:53 | Видян 2630 пъти

Галена лъсна в порносайт

Галена цъфна в най-известния порносайт в света. Скандалната певица се оказа не само една от най-провокативните във фолк жанра, но и една от най-търсените из сайтовете за възрастни. Тя дори има цяла категория с клипове там, сред които и прочутото голо клипче от ваната, но което е по-интересно - последният й музикален клип „Пантера" също се озова там.

Видеото е гледано няколкостотин път за броени часове и бързо набира популярност. „Тя не прави вече клипове, а порноклипчета, чието място е точно в подобни сайтове", гласят коментари из мрежата.И действително - последното видео на певицата спокойно може да влезе в категорията софт порно или така актуалния напоследък садо-мазо стил, пише hotzona.bg. В клипа Галена се разхожда с латексов костюм, мрежести чорапи и танцува почти гола. Неслучайно някой е решил, че видеото ще е съвсем на място в най-големия порносайт в света.

Това далеч не е първото провокативно видео на изпълнителката, но самия факт, че последната й песен се превърна в хит в порносайт говори сам за себе си. Кариерата й на изпълнителка стартира отново със скандално порноклипче от ваната, което неин бивш приятел качи в нета, и заради което изпълнителката дълго се черви след това.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !