Мая и Ангел се карат за датата на сватбата

16.02.2015 10:59 | Видян 1772 пъти

Мая и Ангел се карат за датата на сватбата

Мая Манолова и Ангел Найденов най-сетне вдигат сватба. Червените Ромео и Жулиета са сгодени повече от 3 години, но все не намират време да узаконят връзката си с подпис в гражданското. Това ще е първата сватба между двама депутати в новата ни история, затова и партито вече се коментира като светското събитие на годината в политическия ни живот.

Макар отсега да е ясно, че ще е в много тесен кръг, тюхкат се колегите им на „Позитано". Преди ден обаче от ефира на Би Ти Ви Голямата уста на БСП обеща, че тази година с Ангел вече ще чуят Сватбения марш на Менделсон. „Всеки ден" обаче научи, че върху щастието на влюбените депутати хвърля сянка датата, на която да се свържат официално като семейство.

Младоженецът държал да не е през най-лютата зима, а бъдещата булка настоявала джамбурето да не е преди местните избори, които по правило са през септември или октомври. Така двамата стигнали до компромисен вариант да свържат съдбите си на годишнината от годежа - 11.11. Та датата с шест единици - 11.11. 2011 г. Ангел спретнал романтична обстановка вкъщи - свещи, вино, рози, и когато Мая се върнала от работа, падал на колене и ѝ поискал ръката.

Очарованата кюстендилка занемяла и след няколко минути успяла да промълви „да". Понеже и за двамата ще е втори брак, Мая ще спази традицията и няма да е в бяло. Вече тръгнаха инсинуации, че блондинката ще заложи на комбинацията от рокля със сако в цвят екрю или шампанско.

Дрехите са важен символ във връзката им, защото именно заради ефирна и доста секси жълта рокля бившият военен министър загубил съня си през жаркия август на 2010 година. Тогава, облечена в пестеливата откъм материя дреха, Мая се появила в партийната централа на „Позитано" и стрелата на Амур пробола сърцето на Найденов. По-късно той признал, че от пръв поглед колежката му разбила сърцето.

Оказа се, че преди тяхната сватба във вечна вярност към гаджето си Мартин ще се врече и щерката на Мая - Ралица. Тя е от брака на депутатката с митничаря Милен Манолов, който доскоро бе шеф на ГКПП - Гюешево. Плановете са Ралица и червеният активист от Кюстендил Милен ще чуят Менделсон в края на лятото. Наскоро наследничката на Мая Манолова се прибра от Германия, където е завършила две висши образования. Самата тя призна, че дядо й я научил да чете по големите заглавия на в. „Дума".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !