Мая призна в ефир: С Ангел ще се женим

15.02.2015 10:38 | Видян 2389 пъти

Мая призна в ефир: С Ангел ще се женим

Мая Манолова най-сетне призна, че до край на годината ще се омъжи за човека до себе си - колегата депутат Ангел Найденов. Първата в историята на парламента ни сватба между двама народни представители червената фурия обяви в новото предаване „Мармалад" по Би Ти Ви.

Тя бе интервюирана от екстравагантния журналист Персиян, докато русата фурия си оправяше косата при любимата си фризьорка Петя, на която е клиент вече 7 години. Освен това Мая се показа и като народен човек с признанието, че предпочита да си купува български дрехи.

Дъщерята на Мая Манолова - Ралица, която живее в Германия и там е завършила две висши образования, застана до майка си по време на интервюто. Щерката призна, че дядо й я научил да чете по големите заглавия на в. „Дума".

По-често в критични политически ситуации се обаждала Мая. Нерядко обаче й Ралица звъняла на майка си с критични бележки. „Често се обажда да ми каже - спри да говориш глупости, хората не мислят така! Дъщеря ми я ползвам за консултации за мнението на младите", каза Мая Манолова.
Тя обясни през смях, че първо трябва да се оженят децата и тогава можело и тя да сключи брак с гаджето си Ангел Найденов.

Социалистката и зам.-шефът на парламентарната група на БСП са сгодени от 3 г., но покрай работата все не им оставало време да си кажат заветното „да" официално. Манолова в миналия мандат бе зам.-шеф на Народното събрание, а Найденов - военен министър в кабинета „Орешарски".


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !