Мая Манолова и Ангел Найденов готвят сватба!

23.01.2014 12:00 | Видян 5954 пъти

Мая Манолова и Ангел Найденов готвят сватба!

Зам.-председателката на Народното събрание Мая Манолова и военният министър Ангел Найденов ще се омъжат след изборите, научи България днес. Двамата ще се венчаят през юли или в началото на август, когато парламентът излезе във ваканция, издават източници от БСП. Мая се похвали при последното си посещение в Кюстендил, че предстои да става булка, потвърдиха и нейни близки от града.

Парламентарната вицешефка, която до скоро грееше само с годежен пръстен, подарен ѝ от Найденов преди две години, подлуди преди няколко седмици колегите си с халка. Красивият нов пръстен е покрит с камъни в бяло и черно и станал хит в стаята на БСП в парламента. Найденов и Манолова все още не са потвърдили новината пред медиите.

Сватбата на Ангел и Мая ще е четвъртата в последно време в червените редици. Първа поведе крак пиарката на БСП Жанет Пашалиева, която се омъжи за депутата Димитър Горов. Последваха ги лидерът на партията Сергей Станишев, който каза "да" на любимата си Моника Йосифова. Накрая и международният секретар на левицата Деница Ковачева взе за съпруг Венцислав Караджов.

 

Снимка:dariknews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !