Браво на Катето и Азис!

22.10.2008 12:55 | Видян 11609 пъти | Гласували 3

Браво на Катето и Азис!

Цялата държава и всички журналисти гледат сеира, в който напоследък се превърна раздаването на орден Стара планина. Само Катето Евро и Азис обаче казаха нещата “право куме” и даже направиха смешка от това във Вечерното шоу на ТВ2 във вторник. Еврото разказа как президентът й се обадил. Казал, че изпълнява план по раздаването на отличия. И я моли да вземе 20-30 да ги връчи, на когото трябва. Тя даде Стара планина първо на себе си, после на Азис, а също на гостите на шоуто - Сашо Диков и проститутката Галка.

Повод за майтапа бе взет от даването на най-високото отличие в нашия протокол на Тодор Батков. Споменаха и други оригинални носители като върналия впоследствие ордена Ахмед Доган.

Наистина, стана традиция всеки добър познат на президента да бъде почитан със Стара планина за кръгла годишнина. За рождени дни ли се дават ордени или за заслуги, питаме се ние?

И каква е стойността им, ако единствената им функция е да се явяват нещо като скъп подарък на някакви хора от името на данъкоплатците?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бръмбари оцветяват бонбони, колбаси и...

Е120 или карлин е това, на което дължим изкусителната...

Диана Димитрова със зашеметяващ вид

Откакто доби популярност покрай ролята си в...

Няма коментари към тази новина !

*}