Азис и Китаеца отново заедно

11.06.2008 12:44 | Видян 16001 пъти | Гласували 2

Азис и Китаеца отново заедно

В четвъртък във „Вечерното шоу на Азис” за първи път водеща ще бъде Катето Евро. Тя ще си позволи да покани един специален гост – Ники Китаеца. След като преди време стана ясно, че той и Васко са се разделили, утре зрителите ще видят, че Ники участва в новия клип на Азис. Катето ще признае, че е луднала от „номерцата” им и веднъж за винаги ще се опита да изясни ситуацията около семейството – заедно ли са или не, обичат ли се или не?
Ще стане ясно, че раздялата е настъпила, защото Ники си е тръгнал. Причината била, че се е изморил от всичко, от интереса на хората към тях и от шумотевицата. Всичко станало без шумни скандали и без хвърляне на дрехи през прозореца, защото Ники решил да напусне Азис, а не обратното. Пред зрителите на предаването, той ще сподели, че през цялото време мислел за съпруга си, много му било тежко и най-много му липсвало уважението и вниманието от негова страна. Азис ще разкаже, че след първия месец си мислел, че явно така е трябвало да се случи. След това обаче, започнал много да тъгува. „Хубаво е, че стана така, защото Китаеца вече знае какво иска”, ще сподели Васко. 
След като били разделени, в продължение на месец и половина, Ники решил първи да се обади, защото той бил човекът, който си тръгнал. Той звъннал по телефона и му казал: „Брат ми има бал, искаш ли да дойдеш?”. Азис не приел веднага, за да не изглежда лесно, но след това се сдобрили.
Китаецът ще разкаже още, че се е върнал при Азис не заради някакви материални облаги, а заради самия него. Ще научим, че през времето когато били разделени той взел нещата в свои ръце, доказал на себе си, че може да се справя сам, но и разбрал, че не може без Васко до себе си. Неговата половинка пък ще сподели: „Аз не мога да мисля без него – това е причината да сме заедно”. Китаецът ще разкрие още, че сега живеят не за това какво ще кажат хората, а за да им е хубаво заедно. Двамата ще разкрият, че правят всичко, което им доставя удоволствие и тотално ще отрекат още един мит за себе си: че са асексуални.

Катето ще покани психоаналитичката Ани Владимирова, която ще им направи професионална семейна терапия и ще им даде съвети как да избягват подобни конфликти в бъдеще. Ани ще им направи тест, след който ще стане ясно, че очакванията на Азис към Ники са доста противоречиви, а на Китаеца пък му е нужен силен партньор, който да може да взема решения. Васко ще разкрие още, че преди е имал намерения да променя и моделира Ники, но сега вече няма такива идеи и го приема такъв, какъвто е.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Стартират Дни на българската книга 2021

Новият роман от авторката на „Странстващият...

Тома Биков със съдрани гащи

Тома Биков въвежда нова мода в официалното облекло в...

Няма коментари към тази новина !

*}