Брак в Big Brother?

21.10.2008 17:58 | Видян 12001 пъти | Гласували 1

Брак в Big Brother?

Емилия е третият изгонен от зрителите съквартирант. Варненският Терминатор оцелява за трети пореден път. Таня предложи на Георги да станат съпрузи.

Вчера зрителите на Big Brother 4 изгониха Емилия. 29-годишната русенка е седмият човек, който отпада от надпреварата за 300 хиляди лева.

Кратка хронология до момента показва следното: Нели от Пловдив припадна в краката на Милен Цветков по време на стартовия епизод, Данаил и Даниел бяха изгонени след бой в самолетния двор на Big Brother 4, най-малката участничка Ангелина напусна риалити шоуто по-собствено желание, а на първите елиминации миналия понеделник зрителите изгониха Петър и Ирена.

Емилия напусна, след като бе номинирана в пряк двубой с Терминатора от Варна, екс-полицаят Цветан. Чак тази сутрин Еми повярва, че Мила наистина е сляпа, а Умберто – автентичен чужденец. До последно тя била убедена, че и двамата имат тайни мисии и че се справят блестящо с тях. Това обяснявало доста от нейните действия, които се тълкуваха като враждебни, а те били породени от чисто любопитство.

По време на престоя си в шоуто, Емилия бе част от любовния многоъгълник около софиянеца Жоро. Дали в следствие на нейното напускане или независимо от него, тази вечер Таня ще му предложи брак.

Красавицата от ромски произход не издържа на чара на Жоро...
Какво се случи между Таня (21 г. от с. Алтимир) и Георги (28 г. от София)?

Жоро стана рано сутринта и докато почти всички други съквартиранти спяха, отиде в хола, където Таня бе прекарала нощта. Той седна на канапето и започна да милва смуглата хубавица. В последвалия разговор, Таня сподели, че е заспала тук, защото в женската спалня всички викали до много късно, а Жоро я посъветва следващият път, когато има подобен проблем да си ляга при него.

Така, от дума на дума, бъдещият теолог Таня каза на Георги, че вече е взела решение и ще се омъжи за него. Това никак не смути някогашният работник в цирк, който убеждава девойката, че вероятно точно така ще се случи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !