Джордж Клуни се размазва на ергенското си парти

02.02.2015 13:28 | Видян 1767 пъти

Джордж Клуни се размазва на ергенското си парти

Снимките от сватбата на Джордж Клуни и Амал Аламудин обиколиха света, но до днес ергенското му парти във Венеция, Италия бе обвито в мистерия. Ден преди да каже „да” на любимата си актьорът събра най-близките си приятели в любимия си венециански ресторант Da Ivo.

Последната си вечер като ерген Клуни е полял с много алкохол и храна. Това издаде собственикът на ресторантчето Джовани Фракаси. Той се похвали, че Клуни му оставил огромен бакшиш, макар че не е платил и цент за сметката (възлизаща на около 6000 долара), поета от другарите му. Звездата бил много доволен от храната и обслужването и лично благодарил на главния готвач на заведението и дори си щракнал селфи с жената. Клуни пък зарадвал Фракаси с персонално послание, оставено върху една от чиниите.

Ресторантьорът запазил сувенира и макар да му предлагали шестцифрени суми за него, категорично отказвал да го продаде.  Собственикът на Da Ivo подарил на Клуни бутилка вино за 2500 долара, а останалият алкохол бил основно текила, внесена от кума на младоженеца – съпругът на Синди Крауфорд Ранди Гербер.

 „Ако видите как Джордж се храни, ще си помислите, че е дебел. Но може би той гори калориите като прави много любов с Амал”, пошегува се Фракаси.

 „Нямаше специални речи по време на ергенската му вечер, но групата изпи огромно количество текила. Джордж ми каза, че е много щастлив, че ще се жени”, добави още собственикът на заведението.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !