Мика проговори за връзката си с Меси

22.01.2015 11:26 | Видян 1984 пъти

Мика проговори за връзката си с Меси

Стоичкова даде интервю за vihrapetrova.com, в което говори за живота си извън журналистиката, за тежестта на името Стоичков, за хубавите и тежките моменти в живота си. Мика разказа и за отношенията си с Лионел Меси, когото определи като много забавен и истински приятел. "Лио (както близките го наричаме) е гениален човек. Земен, верен приятел, скромен и много забавен. Винаги е бил по тихия в групата, обаче веднъж отпусне ли се, само смях става с него. Никога няма да забравя първото ни излизане на дискотека.

Той беше толкова притеснен, че някой ще го разпознае и че ще говорят за него, че са го видeли на дискотека, горе-долу, както нашите футболисти в България, хаха, Беше седнал на сепарето и си играеше игрички на телефона, сякаш физически не присъстваше там. Милият, колко много му се подигравахме тогава.

Поръчах му една бира и му казах, че игрички може и вкъщи да си играе, но вътрешно истински му се възхищавах на самодисциплината и още тогава предрекох, че ще стане феноменален футболист", заяви Стоичкова. Тя коментира и интереса около гаджето си с думите, че един ден може да се представят официално като двойка, но моментът за това още не е дошъл.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !