Ицко Финци се ожени тайно за 45 години по-млада жена

17.01.2015 11:19 | Видян 2747 пъти

Ицко Финци се ожени тайно за 45 години по-млада жена

Ицко Финци се ожени тайно за младото си гадже Лиза Боева, научи „Всеки ден". Кумувал им е Джони Пенков с приятелка на Лиза. Булката е с цели 45 години по-млада от Ицко.

Младоженците не са били тъпана покрай щастливото събитие. Тихичко се почерпили в двете любими кръчми на Ицко Финци. Първо пили в „Сам дойдох", а после продължили в „Хамбара". И на двете места Ицко Финци свири веднъж седмично безплатно и за удоволствие на приятелите си. Актьорът е отдавна разведен с майката на сина си Санчо Финци. Той вече се е пренесъл в апартамента на булката.

„Ицко ни удари всичките в земята. Ожени за едно супер младо момиче. Млада, интересна, с кино се занимава. Двайсет и няколко годишна!", възхищава му се Джони, като малко „намалява" годините на младоженката. Режисьорката Лиза Боева е родена през 1978 г. в София. Завършва журналистика в Санкт Петербург, а после и история на изкуството - пак там. През 2006 г. се дипломира по специалността филмова и телевизионна режисура във НАТФИЗ. Неин преподавател е Георги Дюлгеров. Като актриса е участвала във филмите „Тошка и Тошко" и „Лейди Зи".

Любовта между Ицко и Лиза им пламва не къде да е, а в Париж, където през 2013 г. снимат филм за кражбата на шедьовъра на Леонардо да Винчи „Мона Лиза". Ицко се разхожда в града на любовта, пресича улици и градинки. Държи се като провокатор: хваща под ръка уличния клоун, задява се с непознати, свири на въображаема цигулка. Никой не му обръща внимание. Това е Париж. Кой го познава? Накрая уморен задремва в Лувъра, на метри от „Мона Лиза".
Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !