Чарлийз Терон си изпроси хонорар от 10 млн. долара

09.01.2015 16:47 | Видян 1623 пъти

Чарлийз Терон си изпроси хонорар от 10 млн. долара

Чарлийз Терон поведе борба с продуцентите на „Снежанка и ловецът” , за да си извоюва хонорар, равен на този на колегата ѝ Крис Хемсуърт. Актьорите скоро започват снимките по  продължението на приказната история, в която блондинката играе злата кралица Равена като този път тя ще получи 10 млн. долара за участието си.

„Чарлийз настоя да получи същия хонорар като Крис. Тя има зад гърба си много успешни роли и хитови филми, така че не виждаше причина да бъде оценена по-малко от него”, сподели източник пред Page Six.

След скандала с хакнатите имейли на служителите на продуцентската филмова компания Sony, които удариха по имиджа на много звезди, от компанията внимават изключително да не привличат допълнително негативно внимание. Те вече са пренебрегнали политиката си на неравностойно заплащане между двата пола и са готови да инвестират еднакво , както в холивудските актьори, така и в актрисите от А-листата в кино индустрията.

Продължението на „Снежанка и ловецът” ще се фокусира върху историята на героя на Крис – Ерик, след като героинята на Кристен Стюарт бе премахната от лентата. Звездата от „Здрач” се забърка в скандална афера с режисьора на първата част на продукцията Рупърт Сандърс, който дори се разведе, след като изневярата му стана публично достояние. Той ще бъде сменен от режисьора на „Живите мъртви” Франк Дарабонт.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !