Мария бясна на Николета

08.01.2015 17:14 | Видян 4046 пъти | Гласували 1

Мария бясна на Николета

Чалга дувата Мария съска като усойница срещу Николета Лозанова. Миньонката от Стара Загора, която сред броени дни ще се окичи с фамилията на годеника си Християн Гущеров, обвинила водещата за провала на венчавката си в катедралния храм-паметник "Свети Александър Невски".  

В един от последните епизоди за миналата година на шоуто си "Папараци" Николета показа покана за сватбеното тържество на Отварачката и по-младия от нея милионер, насрочена за 17 януари, събота. От това обаче гръмна як скандал, тъй като лъсна мястото, на което бъдещата милионерша приканваше гостите си да проследят църковния й брак с единствения наследник на олигарха Добромир Гущеров - "Св. Александър Невски".

Подготвяното нарушение на канона обаче пробуди Светия синод и оттам категорично забраниха на Мария Панайотова Кирова и Християн Добромиров Гущеров да се венчаят под златните куполи, под които право да се вричат пред Бога навремето имали само царските семейства.

Заради провалената венчавка Мара не можела да си намери място от яд. Обидила се смърно на Николета. Според запознати чалга дивата дори се заканила не самод а се погрижи да отреже папараците на Лозанова от сватбеното си тържество, но и да лиши всичките си гости от мобилни телефони, за да се застрахова от агенти на скандалната водеща.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !