Мария все още е без сватбена рокля

06.01.2015 15:56 | Видян 2153 пъти

Мария все още е без сватбена рокля

Фолкаджийката Мария все още няма сватбена рокля. Бъдещата булка вече е в паника, защото бялата й одежда не е готова.

Миньончето не е заложило на някой световно известен моден дизайнер, а на стилиста Добромир Киряков, който шие сватбената й рокля, пише „Всеки ден“. Гражданският брак ще бъде на 14 януари и остават само 8 дни, а Мария още не се е видяла с мечтаната дреха. Поради тази причина певицата се тресяла от нерви и напоследък избухвала без причина.

Тя държала всичко да е изпипано до най-малкия детайл и лично проверявала как върви подготовката, дори за украсата на залата и алкохола. Мария ще се омъжва за бизнесмена Християн Гущеров цели 4 дни, като основното тържество ще е на 17 януари, а първото и в най-интимен кръг ще е на 14 януари.

Отварачката ще бъде с различен тоалет всеки ден, но те все още не са в завършен вид. Стилистът Добромир успокоявал фолк певицата, че всичко ще бъде наред и й казвал да му се довери. Дъщерята на брюнетката Марая също била изключително развълнувана, че майка й и половинката й Християн ще се женят. Малката госпожица държала да се включва в избора на украсата и сватбена рокля на певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Служебни премиери: Фотофакт

Служебни премиери: Фотофакт

Дан Колов оживява и възпитава в...

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на деня, в който...

Няма коментари към тази новина !