Джордж Клуни и Амал пред развод?

04.01.2015 12:28 | Видян 3256 пъти

Джордж Клуни и Амал пред развод?

Само три месеца след сватбата, Джордж Клуни и Амал Аламудин са пред развод. Или поне така твърдят, приятели на известната семейна двойка, които разкриват, че двамата имат сериозни проблеми в брака си. „Тя и Джордж няма да издържат заедно дълго. Постоянно се карат и на всички ни се струва, че най-известният ерген просто трябваше да остане неженен“, казва източник.

Новината за развода на кинозвездата и красивата адвокатка със сигурност ще предизвика вълнение у обожателките на Клуни, докато в живота на Амал се случва нещо съвсем различно. Тя е изправена пред опасността от арест в Египет и стана център на вниманието, след като в пресата бяха извадени на показ всички недостатъци на правната система, поради което са арестувани трима журналисти на Al Jazeere.

Амал Клуни като един от най-големите радетели за защита на човешките права, открито критикува властите и системата в Египет. Самите власти заявиха, че тя може да завърши зад решетките заради публичното критикуване на правителството. Официална информация за развода на Джордж и Амал няма. А мнозина се чудят доколко слухът е истина.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Няма коментари към тази новина !