Владо Пенев изгрява и по bTV, и по БНТ

01.01.2015 14:31 | Видян 2111 пъти

Владо Пенев изгрява и по bTV, и по БНТ

Кое е свързващото звено между програмите на bTV и БНТ в новогодишната вечер? Отговорът е: Владо Пенев. Актьорът ще осребри таланта си едновременно в най-скъпия ефир и в праймтайма на обществената медия. В „Комиците” (от 21 ч) той ще сее подаръци като Дядо Коледа, а за комфорта му като Снежанка ще се погрижи Силвия Лулчева.Глас в продуцираното от Dream Team шоу ще отпуснат Орлин Горанов, Тони Димитрова, Поли Генова и LaTiDa, група „Бон-бон”, а фолкгилдията ще бъде отсрамена от Крум и Преслава. Хоро след вариететните декори ще тропа ансамбъл „Филип Кутев”. Двадесет минути по-рано, от 20,40 ч по БНТ, Пенев ще даде урок по каръщина като прецакан клиент на таксиджия. В „55 новогодишни мига от нашия живот” любителят на градинарството и пътешествията ще прекоси целия град, бутайки колата на нахалния бакшиш. Колко гъвкав е ханшът на Пенев и бива ли го да пее на място, различно от банята, зрителите ще разберат от „Дай, рибу”. Хитовата мелодия от сериала „Южен вятър” на Любиша Самарджич актьорът ще изпълни с Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. Водещи на предаването са Ани Ангелова и Драго Драганов, а в интерпретацията на любими скечове и песни от последния половин век ще се включат Татяна Лолова, Никола Анастасов, Георги Мамалев и Кирил Ефремов. Марта Вачкова ще пресъздаде „Танц експрес” от 1984 г. на Стоянка Мутафова и ще развие своята комична теория за диетите. Саундтрака на изпълненото с наздравици и носталгия шоу е поверен на „Акага”, които са подготвили и специална песен за 55-годишнината на БНТ.

Зрителите на bTV ще посрещнат 2015 г. с „Шоуто на Слави”, което е с начален час 23 ч. Заедно с „Ку-ку бенд” емоционалните си пожелания за новата година ще отправят и голяма част от водещите на медията. Докато Дългия прави иронична равносметка на най-добрите си моменти за 2014 г., по БНТ ще върви „Сцена под звездите”. Традиционният концерт на жълтите павета се случва със съдействието на Столична община и ще бъде излъчен от 22 ч. Под открито небе водещите Мария Андонова и актьорът Стефан Щерев ще вдигат градуса на настроението с помощта на Маргарита Хранова, Любо Киров, латинопартизанина Калин Вельов, Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени”.

Афинитета си към фолклора ще защити Десислава, а гърба й на сцената ще пазят оркестър „Карандила” и ансамбъл „Чинари”.
Последния ден на календарната година зрителите на Нова ще изпратят с рецепти за празнично меню от Лора и Стоян в „Бон Апети” (11,30 ч). Час по-късно ароматите от кухнята им ще бъдат разсеяни от Графа и акустичния концерт, който изнесе в подкрепа на UNICEF в края на ноември.

Програмата ще продължи с два оборотни филма за малки и големи – „Как да си дресираш дракон” (13,30 ч) и „Изобретението на Хюго” (15,30 ч.). В студиото на „Сделка или не” (18,00 ч.) за каузата на „Българската Коледа” ще играят актьорите Алекс Сърчаджиева и Михаил Билалов. „Темата на Нова” ще ни срещне с успелите и достойни българи на 2014-а, а светският репортер Станислав Дочев ще потърси отговор на въпроса „Кой е другият VIP?”, като разкаже пет истории на наши сънародници. Част от тях отдавна са заслужили аплаузи на червения килим зад граница, а други са отказали световната слава, за да останат тук. Романтичната комедия „Да си остане във Вегас” ще подгрее зрителите за двучасовото издание на „Господари на ефира”. Точно в 22 ч своите поздрави към ключови общественици ще поднесат Васил Василев – Зуека, Димитър Рачков, Мария Игнатова, Румен Угрински, Герасим Георгиев – Геро и Малин Кръстев. Ще си припомним най-доброто, запомнящо се и значимо от изминаващата година, класирано и подредено по месеци. Точно в полунощ от Нова ще сурвакат празнуващите с най-добрите изпълнения от X Factor.

На 31 декември музикалната Фен тв ще стартира петчасов парти маратон с участието на Алисия, Джина Стоева, Тони Стораро, Софи Маринова, Азис и балканските звезди Горан Радкович-Рале, румънците De Santo и Costi de la Timisoara, Оля Байрами, Аристос Константину и други. Празничната програма на медията е единствената, която няма да бъде прекъсвана от рекламни блокове.

автор: в. "Монитор"

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жени Калканджиева била с големи уши и...

Жени Калканджиева и до днес минава за красавица, но...

Кейт Мос в прозрачна черна дантелена...

Кейт Мос зашемети с дълбоко дантелено боди и рокля на...

Няма коментари към тази новина !