Русата Златка: Осъзнах, че парите не са най-важното

29.12.2014 10:54 | Видян 3430 пъти

Русата Златка: Осъзнах, че парите не са най-важното

Плейметката мечтае да прави големи пари със собствената си модна линия и така да си спечели отново охолния живот, какъвто преди време имаше. Сегашният й партньор - ММА-боецът Георги Валентинов е симпатичен, има чувство за хумор, вероятно и добро сърце, но портфейлът му е тънък, пише „Уикенд“.

Затова и русата Златка гледа бързо да се ориентира в бизнеса и като повече начинаещи предприемачи насочи амбициите си към по-платежоспособна клиентела. Такава все още се намира в поп фолк бранша. Злати опитва да играе роля на нахъсан дизайнер, опитвайки се да пробутва облеклата си на богатите и много суетни певици.

„Злати стана трън в очите на конкуренцията. Заплашиха се да я я смажат, но и тя няма да се откаже лесно. Ще опита на всяка цена да се наложи със своята марка. Винаги е имала поглед към материите и съчетанието на цветовете. Време е да осребри таланта си", подкокоросват я Райкова нейни приятелки. До момента с атрактивните тоалети на блондинката са се похвалили само някои по-второразредни фолк знаменитости. Моделите на блондинката не са от най-скъпите. Дори луксозните й изпълнения се продават за не повече от 200 лева.

„Осъзнах, че парите не са най-важното в живота. В миналото ми се е случвало да влизам в своята скъпа кола и да плача, защото не се чувствам щастлива. Сега не карам много скъпа кола, но имам всичко друго и в очите ми няма сълзи. Щастлива съм, мисля че открих смисъла на живота. Това е любовта, цялостната хармония, общуването с истински хора. В средите на богатите има много фалш и лицемерие", откровено споделя плеймейтката.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !