Безпаричие мъчи Гибона

18.10.2008 09:00 | Видян 7051 пъти

Безпаричие мъчи Гибона

Божидар Искренов отново се появи на хоризонта. И то като танцуваща звезда! Радостта на народа, както го наричаха феновете на Левски, е един от участниците в Dancing Stars. Животът на Гибона обаче не е толкова бляскав, колкото шоуто по бТВ. Известният с буйния си нрав бивш футболист, е засипан с куп проблеми. И търси утеха по най-прозаичния начин – с чашка в ръка. Говори се, че в последно време се е отдал на страстта си към алкохола. При най-малката неразбория бил склонен да се напива.

Една от драмите на Искренов била финансова. Или иначе казано – здраво го е закъсал за пари, ако се вярва на мълвата. Нямал собствено жилище и живеел в дома на майка си. Бившата му съпруга Алина е взела апартамента, който той купил преди години. Сега е останал без пукната стотинка! Разчитал на помощ от добрия си приятел Валентин Михов, който е известен с щедростта си.
В личен план нещата също били плачевни. Според запознати Гиби не бил на себе си след раздялата с приятелката си Камелия Воче. Тя го зарязала, тъй като се опитала да го превъзпита, но не могла. Говори се, че бившият футболист й кръшнал със засукана сервитьорка. Певицата не могла да понесе това и му била шута.
Нещата между двамата почнали да буксуват в края на миналата година, когато Искренов се включи в кметската надпревара за район Подуяне. И тази му стъпка претърпя провал. След като не можа да седне на кметския стол, той стана нещо като озвучител на Камелия. Носил й уредбата, изявявал се като неин асистент на сцената. Бил доволен от тази си роля, тъй като по това време Воче го издържала.
Малко по-късно обаче останал сам. Без жена, без пари и без цел в живота.

Минавала му мисълта да се върне в Щатите. Но нямало какво да прави и там. Гибона изкара десет години в Страната на неограничените възможности и не се чуваше нищо за него. След развода с първата си съпруга Алина си тръгна от Америка. Срещна отново Камелия Воче, която е негова ученическа любов. Искрата между Искренов и певицата, която припламна го отведе в Италия с нея. Там изкара четири години, след което се озова в България. С идеята да става кмет. Не можа да спечели надпреварата за район Подуене (беше издигнат от ДПС), но би се пробвал отново. Ако до следващите избори, любовта към чашката не го завладее...

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !