Азис и Галена - фаворити на Dancing Stars

10.10.2008 14:37 | Видян 13226 пъти | Гласували 4

Азис и Галена - фаворити на Dancing Stars

Звездна буря се разрази снощи по време на елиминациите в Dancing Stars. След като в понеделник Елена Йончева беше едва на шесто място във временното класиране, снощи зрителският вот я изпрати на върха. Така тя и Александър Попов се оказаха първата двойка, която продължава и в следващия кръг на шоуто.

Илиана Раева и Трендафил Сърмов, които бяха лидери в понеделник вечер пък трепериха до последно, за да се спасят от елиминации. Така вотът на зрителите стана абсолютно непредвидим.

Преди шоуто всички звезди спокойно се подготвяха за поредната танцувална вечер. Специалният гост на Dancing Stars Азис пристигна в залата още в късния следобед, за да гледа тренировката на партньорката си за вечерта - фолк-фурията Галена. Блондинът прекара близо час и половина в гримьорната си, за да се подготви за изпълнението си.

Елена Йончева пък се подложи на специални масажни процедури заради схващане след тежки тренировки.

Малко след старта на елиминациите стана ясно, че трима мъже ще си оспорват правото да останат в Dancing Stars - Ники Кънчев, Божидар Искренов - Гибона и Андрей Баташов. Веднага след това последваха и техните изпълнения, след които членовете на журито бяха категорични, че Ники Кънчев има най-голям напредък в танците от тримата. Уви обаче публиката реши, че водещия трябва да напусне шоуто след като гласува най-малко доверие на танцовите му умения. Така още една звезда се оттегли от танцовата арена.

Азис докара до истерия феновете в залата. Специалният му танц заедно с Галена предизвика бурните аплодисменти дори на вип гостите, сред които този път беше и личната гадателка на Берлускони - Теодора Стефанова. Това обаче не трогна Нешка Робева, която в прав текст заяви на Азис, че става за всичко друго, но не и за мъж.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Няма коментари към тази новина !