Половинката на Вили Марковска – на системи

08.10.2008 12:59 | Видян 5502 пъти

Половинката на Вили Марковска – на системи

Междузвездните войни в Dancing Stars вече взеха своите жертви, пише 19 минути. Двубоят в  понеделник се оказа доста изтощително предизвикателство за някои. Преди поредния танцов сблъсък любимката на журито Виолета Марковска се оказа пред сериозно изпитание на нервите, защото партньора й беше на ръба на изтощението. Малко преди старта на шоуто Атанас Месечков трябваше да бъде поставен на системи, за да успее да се изправи на крака.

Това тотално изнерви красивата актриса, която репетираше сама, а в паузите стоеше близо до Наско. На сцената обаче нещата се промениха. Двамата получиха цели 27 точки от журито. А водещият Тодор Колев се пошегува, че Виолета е "стопила лагерите" на партньора си.

Шок и ужас подобно на брадърите изживяха и други в танцовалното шоу. Нети и Александър Докулвески репетираха зад кулисите дори когато шоуто вече беше започнало. Истинска драма разтърси македонецът, защото чадърът, който използваше в танца, се развали буквално минути преди двамата да се появят на сцената.

Аня Пенчева и Рангел Спиров дадоха всичко от себе си във Фокстрота. В стремежа си да похвали Аня Нешка Робева заяви, че "за танца няма възраст", но емблематичната актриса в отговор каза без колебание, че това не е комплимент.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !