Паскалева на колене пред Вулева, но прошка няма

12.12.2014 11:40 | Видян 3638 пъти

Паскалева на колене пред Вулева, но прошка няма

Скандалът от снощи както започна бързо, така и може да приключи бързо. Веси Паскалева, която е майка на риалити звездата Калина, се опита да си върне думите назад и да се извини за написаното от нея във Фейсбук по адрес на Албена Вулева. Скандалната репортерка обаче не изневери на себе си и за пореден път не пое подадената ръка на човек, който я е обидил преди това. Kliuki.bg припомня, че Веси Паскалева изрази становище в мрежата, че щерка й Калина ще отмъсти жестоко на Албена Вулева за това, което стана в ефира на „Биг Брадър Ол Старс“.

Нека да поясним отново, че Албена хвана на прицел Калина Паскалева и толкова я изнерви, че втората даже повиши тон пред цяла България. Това очевидно е подразнило майка й и тя веднага изрази негодуванието си. Това, което Веси не прецени обаче, е, че Фейсбук не е по-безобидно място от телевизионния ефир.

Сега госпожа Паскалева съжалява за постъпката си, защото не е очаквала, че думите й в мрежата ще разразят скандал и ще добият такава медийна популярност. Още повече, че Веси е уважаван адвокат и подобни заплахи не й отиват.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !