Албена Вулева разплака Месечков

11.12.2014 14:33 | Видян 1867 пъти

Албена Вулева разплака Месечков

Албена Вулева постигна целта си – тя хвърли в нокаут танцьора Атанас Месечков, който не издържа на хапливия й език и се разрева като малко дете, пише kliuki. Това разкриха близки до танцьора, свидетели на това как Наско избухнал в сълзи от пристъп на слабост.

Припомняме, че Албена Вулева бе тази, която изобличи Атанас Месечков след общия им престой в Къщата на Вип Брадър като доказа публично, че името на танцьора фигурира в сайтове за запознанства на мъже със „смутена“ ориентация и разкри доста пикантни тайни от живота му. Както и пословичното му лицемерие и нагаждачество.

Тези дни обаче Атанас Месечков бе ударен и от друго място – светският репортер Янис Бърдарски пусна бомбата, че Наско е имал страстна връзка с пиара на Емилия – Светослав. Това явно дойде в повече на танцьора, който избухнал в истеричен плач пред своите приятели.

„Тези хора – Албена Вулева и Янис Бърдарски са се наговорили. Те са в открит заговор срещу мен и единствената им цел е да ме съсипят. Всичко, което говорят, са пълни и гнусни лъжи. Та аз нямам връзка от две години, сам съм като куче, какво искат от мен“, вайкал се Атанас Месечков, разказват очевидците.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !