Катето и Малък Тошко потрошили бар

10.12.2014 09:49 | Видян 2517 пъти

Катето и Малък Тошко потрошили бар

Оказва се, че пиянските изцепки на приятелите по чашка Катерина Евро и Тодор Славков са известни на цяла София, научи „Всеки ден". Старите познайници са хвърлили в шок и потрес не един барман или клиенти на заведение, наливайки се до ранни зори и тръгвайки си безславно залитайки и фъфлейки.

По време на един от среднощните си гуляи преди няколко месеца актрисата и внукът на Тодор Живков втрещили персонала на известен и скъп столичен бар с агресивното си пиянство. Звездите буквално потрошили голяма част от покъщнината на заведението, като не само че не платили щетите, но и дори не възнаградили служителите, които цяла вечер ги търпели, с голям бакшиш.

„Дойдоха с голяма компания, бяха запазили маса предварително. Никой обаче не разбра какво точно стана и защо с напредването на вечерта започнаха да буйстват и да се държат откровено казано неадекватно и невъзпитано. Персоналът го беше страх да им каже нещо, бяха извън контрол. По едно време Тошко се съблече до кръста, започна да си сваля и панталона, като в един момент остана по бельо. На всички обаче им беше неудобно да му направят забележка. Катето също не беше в добра форма, залиташе и се подпираше по масите, но въпреки това не спираше да си поръчва още. Изпускаха чаши, бутилки, разливаха вино и уиски по пода... Грозна картинка представляваха, а се имат за голяма работа", споделиха пред наш репортер от екипа на заведението, което звездите от „Биг Браръд ол старс" обърнали с главата надолу.

Припомняме ви, че самата Катерина разкри в изповедалнята на шоуто, че честите залитания на Малък Тошко по чашката не са нещо ново за нея. „Излизаме в една компания, знам му магариите. Той, без да е доволно почерпен, не отива на бар", призна звездата от „Оркестър без име".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето всички жени на Брад Пит, стартира...

Мнозина смятат, че връзките на Брад Пит започват с...

Евро си показа доматите

Катето Евро показа реколтата от домати от домашната си...

Няма коментари към тази новина !

*}