Тежка новина съсипа Катето Евро в Къщата

05.12.2014 15:12 | Видян 3413 пъти

Тежка новина съсипа Катето Евро в Къщата

Лъчезарната актриса Катерина Евро е съсипана тотално и затова изглежда все по-тъжна в Къщата на Биг Брадър Ол Старс. А причината е повече от трагична – тя научи, че родният й брат Петър е убил човек само два дни, преди тя да прекрачи прага на Къщата, споделя kliuki. 55-годишният Петър, който лежа в затвора преди време за отношения с млади момчета, блъснал човек на улицата и го убил на място.

Инцидентът се разиграл на кръстовището на бул. „Пенчо Славейков“ и „Витоша“, когато Петър правил ляв завой от бул. „България“, а 74-годишният пешеходец Стоян Харалампиев пресякъл неправомерно и не на пешеходната пътека. Човекът явно бързал да хване трамвая и не видял автомобила на Петър – той пък от своя страна също не забелязал пешеходеца. Трагедията бе отразена в медиите ден след това, но тогава от МВР не съобщиха имената на убития и шофьора.

Катето Евро бе затворена в хотел преди деня на влизането си в Къщата, затова нямало как да бъде до брат си в момента на злополуката. В телефонен разговор обаче тя е уведомена за случилото се, тъй като ситуацията наистина е извънредна. Новината буквално съсипа актрисата, която неведнъж е признавала колко близка е с брат си, въпреки всички неща, които той е направил през живота си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето всички жени на Брад Пит, стартира...

Мнозина смятат, че връзките на Брад Пит започват с...

Евро си показа доматите

Катето Евро показа реколтата от домати от домашната си...

Няма коментари към тази новина !

*}