Станимир Гъмов затънал в дългове

08.12.2014 11:39 | Видян 1374 пъти

Станимир Гъмов затънал в дългове

Актьорът Станимир Гъмов не е за завиждане, тъй като е затънал в дългове и се чуди как да се справя с месечните си разходи, твърди "Монитор". Звездата от „Етажна собственост” дължи пари поне на десетина души, които го издирват, за да си оправят сметките. Звездата обаче се покрива и не може да го открият, оплакаха се потърпевши.Неотдавна много добър приятел на Гъмов пропищял, че актьорът му дължи немалка сума пари, пише „Монитор”. „С този човек сме израснали заедно, дори сме правили много щури неща... Смятах го за голям приятел, а той така да постъпи”, изказа разочарованието си авер на Станимир, пожелал анонимност.

Според запознати този човек не е единственият изгърмял с малки или по-големи суми от 50-100 лв. и нагоре. Завършилият НАТФИЗ актьор дори не се свенял да иска пари на заем от красиви жени, които ставали обект на свалките му. Ако някоя му върже и му даде някой лев, той естествено забравял да се издължи след това, коментират хора от обкръжението на Гъмов. Според тях зевзекът от Стара Загора имал проблеми с купоните и бързо изпивал хонорарите, които припечелвал покрай работата си.

„Станимир е човек по живота и ако може, всеки ден ще запива до ранни зори. Това обаче не му е по джоба и вече се чуди от къде да взема пари на заем, щом закъса. Дължи пари на достатъчно много хора, които са го отписали не само като приятел”, коментират хора, които го познават. Същевременно професионално Гъмов не може да се оплаче от липса на ангажименти. В момента той си партнира с Христо Мутафчиев в постановката „За теб”, чиято премиера беше преди дни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Рачков се потроши до кръв в ефир

Димитър Рачков претърпя в кървав инцидент по време на...

Принц Уилям в хеликоптер с Дейвид Бекъм

Принц Уилям се присъедини към Дейвид Бекъм, за да...

Няма коментари към тази новина !