Моника Валериева се съблече на плажа в Дубай

29.11.2014 10:04 | Видян 2524 пъти | Гласували 1

Моника Валериева се съблече на плажа в Дубай

Моника Валериева лъсна на обществения плаж в Дубай. По-интересното е, че моделката се е тагнала от баровски хотел, който си има частна зона за препичане. Но в бързината и в желанието си да се похвали, пропуснала да обърне внимание, че околните не са слепи, смеят й се в мрежата.

Веднага беше забелязано, че тя не е гост на скъпия комплекс, въпреки че е държала да се изфука точно с това. Може пък да е застанала извън територията, за да може да се щракне на фона на култовото здание, защитават я нейните верни фенове. Така или иначе, Моника Валериева предизвика фурор със своята сесия.
Както винаги тялото й е перфектно, позата запомняща, а Моника в чудесно настроение, пишат от kliuki.net.

И няма как да бъде другояче, при условие, че с нея е любимият мъж. Наскоро той я дари с огромни букети с рози, които изпълниха стаята й, а тя изпадна във възторг. Не много отдавна пък й връчи модерен автомобил.
Въобще този човек много я обича Моника Валериева, а тя е предоволна от живота, който води сега.

През лятото се подвизаваше с друг каварел, сега си има нов обожател, който я записва непрекъснато с жестовете си. При това доста солидни финансови жестове, което няма как да остане неоценено от Моника Валериева.

Красавицата си е хванала богаташ, шушука цяла София и много държи да узнае кой е той. Ала тя го пази в тайна, за да не предизвика завистниците и конкурентките, които само чакат да се намърдат в нечие чуждо легло.

Двойничката на Николета вече се измъква от имиджа да бъде копие и става все по-реален оригинал, кълнат се последователите й. Раздялата с приятелката й Андреа не я пречупи, Моника Валериева продължи да води още по-наситено ежедневие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бивша учителка съжали, че се е...

Бивша учителка от САЩ, която зарязала преподаването, за...

Столично училище окачи портрет на...

Шесто основно училище „Граф Игнатиев“ в София окачи на...

Няма коментари към тази новина !