Моника държи министри с компромати

03.04.2014 17:30 | Видян 3678 пъти

Моника държи министри с компромати

В българската Моника Люински може да се превърне Моника Валериева, а да попаднат в капана ѝ също като Бил Клинтън са заплашени няколко бивши министри, съобщава "Уикенд". Пикантна клюка разнася, че силиконовата мъжемелачка държи със секс компромати техни роднини.

Неотдавна точно "Уикенд" писа, че Моника Валериева е белязала гастрол в леглата на няколко известни наследници. Брюнетката от Дупница, чийто последен трофей бе  вратарят на Алисия Ники Михайлов, е успяла да "отстреля" трима синове на заможни министри.

Един от тях бил Павлин Гагаузов,наследник на Асен Гагаузов, ексминистър на регионалното развитие и благоустройство. По линия на Моника 33-годишният милионер  бил баджанак с 26-годишния наследник на бившата екоминистърка Долорес Арсенова - Калоян. Същият в момента притежава официално сърцето на чалга дивата Анелия, зарадия която е преустановил всякакви контакти с Моника. Злите езици мълвят още, че в списъка на Валериева фигурирал и друг министерски роднина, но името му се пазело в строга тайна, тъй като таткото членувал в настоящето правителство.

Не е ясно кой точно от всичките си министерски любовници сексбомбата държала с компромат. Мълви се, че съществувал уронващ престижа клип, на който Моника е в опасна близост с с един от двамата по-горе изброени господа, като не било изключено да разполага с такъв срещу всичките.

Видеото било заснето със скрита камера. Макар срещите между Валериева и министерските чеда да се провеждали обикновено на подсигурен от тях терен, моделката отивала с шпионска техника от сорта на химикалки и ръчни часовници със скрита в тях миникамерка.

Не се знае също и дали Моника е действала самосиндикално, или е участвала в комбина в група, която се занимава с изнудвания на богати персони. Възможно е в кюпа със снимани скришом мъже да е попаднал и Николай Михайлов.Тайната им афера наскоро изпържи самата Моника, чиято голяма уста раздрънка тук-там кой я е поканил на почивка в Италия.

"Ако е вярно, че Моника снима със скрита камера любовниците си, то може да стане страшно, защото, когато ходи при Михайлов във Верона, там е бил и един от братята на Алисия. Дали няма заснета оргия?!", питат се в светските среди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Няма коментари към тази новина !