Памбос Агапиу с латино уикенд коктейл

19.11.2014 16:56 | Видян 2395 пъти | Гласували 1

Памбос Агапиу с латино уикенд коктейл

Повелителят на салсата у нас Памбос Агапиу забърка поредния латино уикенд коктейл в петък и събота на 21 и 22 ноември. Този път магнетичният танцьор от Кипър залага на две големи имена от света на салсата – Сео Фернандез и неговата партньорка Енерис Мулдаго. Роденият в Хавана Сео Фернандез (Seo Fernandez) е един от най-популярните виртуози в стиловете регетон и кюбан. Кубинецът пристига заедно с Енерис Мулдаго (Eneris Muldago). Тя е сред най-добрите танцьорки в Европа и по света и през последните няколко години танцува заедно с Фернандез във формацията Latin Black Energy.

Сео Фернандез и Енерис Мулдаго са и звездите в англо-българския игрален филм Strictly Salsa The Beginning („Улови ритъма”), чиито финални снимки ще се проведат този уикенд в Пловдив. Очакваната премиера     на филма ще е в началото на 2015 г. в кината на България и чужбина.

За почитателите на латино ритъма от Пловдив двамaта супер танцьори са подготвили уъркшопи по регетон и кюбан, които ще се състоят от 19.00 до 21.00 часа в хотел „Лайпциг”. В късните часове на вечерта организаторите от Pambos Dancing Centre са подготвили парти и шоу програма. Латино фиестата ще продължи в столицата и в събота, когато Сео и Енерис ще гостуват в Playground Paradise Mall. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !