Маргина забранил на Жени да се развежда с Тачо

13.11.2014 09:14 | Видян 4302 пъти

Маргина забранил на Жени да се развежда с Тачо

Босът на СИК Красимир Маринов е казал тежката си дума за драмите на Жени и Тачо. Красимир Маринов е предупредил бившата си любовница Евгения Калканджиева да забрави за любовната забежка с подчинения му бургаски бандит Пламен Дишков - Кела. Експлозивната новина „Всеки ден" научи от приятелка на манекенката, която вече два месеца е „заложница" в Къщата на „ВИП Брадър" заедно с мъжа си Стефан Манов.

Мимолетната връзка на миската с морското страшилище пък, освен да разбие семейството й, е на път да завихри и нежелани дрязги в СИК, където Братя Маргини са на върха на пирамидата, а Кела е нейде в подножието.

Отлично информирана госпожица ни сподели, че Красимир Маринов стриктно следял развоя на събитията около екс любимата си в „Брадъра", скандалите й с Тачо и нейното негласно намерение да провали брака си заради Кела, който в последното издание на шоуто беше споменат и от Тачо с въпрос към благоверната „Добре ли ти е с Нела?". Първата буква от прякора на бандита бе умишлено подменена от съобразителния съпруг на Жени.

Маргина нямал никакво намерение да търпи конкуренция в обкръжението на Калканджиева, която дължи кариерата и дори живота си единствено на него. „Доброто лошо момче" на СИК смятал, че „визажката" е време да се вземе в ръце и да се фокусира върху семейството си, вместо да се заиграва с хора от втория ешелон в престъпната империя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мат Деймън предупредил Бен Афлек да...

Мат отчаяно работи по въпроса да попречи на най-добрия...

НиЛо лъсна чисто гола след раждането

Николета Лозанова отново привлече вниманието с...

Няма коментари към тази новина !