Людмила Захажаева става психоаналитик на съквартирантите

04.11.2014 15:06 | Видян 1742 пъти

Людмила Захажаева става психоаналитик на съквартирантите

Big Brother възложи нова седмична мисия „Психоанализа”. Людмила Захажаева ще влезе в ролята на психоаналитик, през чийто кабинет трябва да мине всеки един от съквартирантите. Като един истински професионалист, Людмила има прекрасен офис, а за външният й вид се грижат фризьор, гримьор, маникюрист и моден стилист. Майката на Албена ще претърпи пълна визуална промяна, съобщи Нова ТВ.

Тя ще сподели с Big Brother, че изглежда впечатляващо и сега се чувства една от всички. В последствие обаче се оказва, че красивата визия не й е много приятна, защото предпочита да изглежда естествено. Първи за психоанализа ще се явят хората, които са в най-голям конфликт с нея в Къщата – Влади Въргала, Камелия Воче, Албена и Кали. Темата, по която те ще разсъждават е „хигиена на отношенията”. Ще успее ли Людмила да остане безпристрастна, предстои да разберем.

Междувременно в отношенията между Тачо и Людмила отново ще се появи напрежение. Всяко нейно действие все повече да влияе на Стефан Манов. Скандалите между двамата започват от ранна утрин, а конкретната причина е пеенето на Захажаева. Тачо показва на зрителите все по-крайно отношение, след като видя кадрите от мисия „Епистемофобия“. Жени правилно ще разчете гнева на съпруга си и ще се опита да го успокои с думи. Кали ще предприеме още по нетрадиционен подход като ще се опита да прогони „злите духове” със свещ и древен ритуал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Няма коментари към тази новина !