Вулева: Мама ме принуди да се омъжа на 19

04.11.2014 09:11 | Видян 3434 пъти

Вулева: Мама ме принуди да се омъжа на 19

Албена Вулева разказа пред Наско Месечков във ВИП Брадър неща за своя баща и за проваления си брак, които дори приятелят й Недик призна, че не е чувал от нея. Оказва се, че сигнално жълтата тв водеща не знае жив ли е родителят й. Повече от четвърт век тя не го е виждала и не го е чувала. Нито пък се интересува от него.

Вулева разказа и за драмата, която майка й Людмила е наложила на дъщеря си. Захажаева принудила Албена да се омъжи на 19 - т.е. преди двадесет години. Мъчението продължило 2 лета. В началото дипломираната юристка и чейджаджията, който според Вулева бил на точното място в точното време, но не съумял да се възползва от шанса си в периода на първоначалното натрупване на капитала, демонстрирали любов и благополучие пред Людмила. Ала постепенно тя разбрала каква мъка тежи на щерка й.

"Беше много злобен, много лош човек, със 100 години по-стар то мене", сподели Вулева. Майка й уточни, че голямата възрастова разлика от 15 години провалила брака. Все пак женихът бил горе-долу колкото тъща си.

Снимка: вип брадър

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Новото Ламбо Урус V8

Запознайте се с Lamborghini Urus SE, плъг-ин хибриден...

Няма коментари към тази новина !