Брад Пит: Отрасъл съм като в роман на Марк Твен

21.10.2014 13:21 | Видян 1619 пъти

Брад Пит: Отрасъл съм като в роман на Марк Твен

В последно време фокуса на вниманието на папараците падна върху татуировките на Пит. Татусите на Пит са най-малко девет. Сред тях е и сватбената дата с Анджелина Джоли - 23-ти август. Върху корема му пък имало изрисуван и герой от "Ледена епоха", както и рождения ден на Анджи. На дясната си ръка са култовите стихове от Джалал Ад-Дин Руми: "Съществува градина отвъд доброто и злото. Ще те чакам” споделя звездата пред сп. Details.

За любовта му към природата: „Винаги ще се чувствам най-удобно на открито. Израснал съм в щата Мисури, в местност, която сякаш е излязла от роман на Марк Твен - сред гори, реки, езера и пещери. Всичко това е оставило незаличим отпечатък върху мен. Аз се държа много почтително към природата. На ръката си имам татуировка - 94.9 метра, което всъщност е височината на най-голямата секвоя в света.“

Едно от най-големите му хобита от малък са мотоциклетите:„За пръв път се качих на мотор на 7-годишна възраст. Първият ми мотор беше Kawi 150 enduro. Спечелих го на 12-годишна възраст в училищен конкурс, но го разбих четири седмици по-късно.

За живота си пред камерата Пит споделя: „Камерата „открадна“ душата ми толкова отдавна, че не ми се мисли... Една от дефинициите за свободата е способността на човек да следва нещата, които му носят блаженство, но без някой да го наблюдава, записва или проверява.“ За избора си на роли: „Аз избирам роли, които ме обогатяват по някакъв начин. Вече съм на такъв щастлив етап от кариерата си, че мога да се занимавам с по-трудни проекти, без да мисля за печалбата си от тях“.

Снимка:бта

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Полк. Марков каза, че ще ме смаже и...

„Полк. Николай Марков ме заплашваше с физическо...

Мбапе вече е Батман, а не...

Мбапе вече е Батман, а не костенурката нинджа Донатело:...

Няма коментари към тази новина !