Първото гадже на Брад Пит: Анджелина е точно за него

14.10.2014 11:58 | Видян 1648 пъти

Първото гадже на Брад Пит: Анджелина е точно за него

Първата любов на Брад Пит – Ким Хъбард одобри настоящата съпруга на бившия си - Анджели Джоли и заяви, че тя е точната жена за него.

„Той е мечтата на всяка жена. Изглежда ми и като прекрасен баща. Анджелина е правилната жена за него”, заяви в интервю Ким.

Хъбард е била ученическата любов на Брад и двамата са били гаджета две години (от 13 до 15 години). Те са съученици в Springfield's Kickapoo High School  и дамата показа любовта им в ексклузивни снимки, на които позира със звездата.

„Той беше страхотно първо гадже. Мисля, че всички виждаха потенциала му и знаеха, че той ще успее, с каквото и да се захване. Аз знаех. Той притежаваше тази харизма, която привлича хората към него. Имаше и лидерски умения и беше мил и сладък”, добави Хъбард.

Ким обаче не съжалява, че романсът им не се е развил с годините и че не е станала негова съпруга. Тя се е омъжила за Хауърд Хъбард, от когото има две прекрасни деца.

„Хауърд бе местна знаменитост. Аз съм голяма късметлийка, че го срещнах и изживях живота си с него”.

През 2013 г. Хауърд се умира от болестта Лу Гериг.  Тази година сериозна популярност доби предизвикателството „айс бъкет” (ледена кофа),  в което различни знаменитости си изливат студена вода на главата и при добро желание даряват пари за борбата с коварното заболяване.

Преди три седмици Ким приема предизвикателството и номинира Брад. Пит все още не е го е приел.

Снимка: Daily Mail

Снимка: 

Daily Mail

 

Снимка: 

Daily Mail

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мика Стоичкова е бременна

ика Стоичкова е бременна от годеника си Мартин Трайков....

Стрелба в кв. Модерно предградие:...

Стрелба в столичния квартал „Модерно предградие“, съобщи...

Няма коментари към тази новина !