Генка Шикерова отказва да се върне на работа!

09.10.2014 12:49 | Видян 1538 пъти

Генка Шикерова отказва да се върне на работа!

Журналистката от bTV Генка Шикерова разказа в студиото на "Преди обед" как се справя с майчинството. Водещата роди преди 2 месеца втората си дъщеря Кая и не смята да се връща скоро на работа. "Нямам възможност в момента да се върна на работа. Не съм мислила кога ще го направя, но няма да е сега, въпреки че ме карат", казва Генка пред Сашо и Деси.

"В момента ми е много хубаво с нея. Знаеш, че това никога няма да се върне. Докато в работата всичко е толкова еднакво, всички са толкова еднакви", категорична е водещата на "Тази сутрин".

Генка призна, че кърми и ще го прави поне до година, което предопределя плановете й, както за работа, така и за почивка. Тя благодари на Сашо Кадиев за подаръка за бебето - силиконови протектори за зърна. "Свършиха ми чудесна работа. Използвам момента да ти благодаря", заяви Шикерова.

Тя разказа още, че второто й майчинство е по-спокойно и по-осъзнато. С първото дете при нея е била голяма суетнята. При второто вече е наясно кое след кое следва и не трепери на бебето толкова много. Журналистката разказа още как изкарали цяло лято с бебето на каравана на морето, където геройски се борели с няколко наводнения.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На финала на Сцена на кръстопът...

Публика и артисти затвориха последната страница на...

Киро бърка Алгафари с Халваджиян

"Разговор между баща ми Нидал Алгафари и Кирил Петков...

Няма коментари към тази новина !