Жени изригна към Линдарева: Ти си прокълната!

02.10.2014 17:42 | Видян 2417 пъти

Жени изригна към Линдарева: Ти си прокълната!

Наглостта на Зорница Линдарева преля чашата на търпение на Жени Калканджиева, пише "Блиц". Миската, която доскоро се отнасяше с разбиране и търпение към любовницата на съпруга си, не издържа и избухна: „Искам да ти кажа едно – ти си долна лъжкиня и манипулаторка и обичаш да се правиш на слаба и невинна пред хората, а в същото време се заяждаш с тях. Но само едно ще ти кажа – няма да мине номерът ти при мен!“ „Защо? Аз какво общо имам с теб? Аз не се заяждам с теб. Имаме ли нещо с теб?“, изнагля за пореден път Линдарева. „Имаме общо. Ти лъжеш на мой гръб. На мой гръб си направи имидж, на мой гръб“, сряза я Жени.

Зрителите на риалити шоуто видяха, че Жени действително беше един от малкото хора в Къщата, която прие позитивно Зорница Линдарева още от самото и влизане. Въпреки екс връзката на Зори със съпруга на Жени, Шестата в света не показваше негативни чувства към Зорница.

Още в първите дни след влизането и в Резиденцията, Линдарева поиска банския на Жени, а тя без проблем й услужи с него. Когато на Зорница й прилоша и припадна Жени беше човекът, който я прибра в леглото си и се погрижи за нея. След като се сближи с Влади и Тити, Зорница влезе в ролята на жертва и това никак не се хареса на Жени.

Довечера тя ще застане очи в очи с Линдарева и ще й каже, че не може да манипулира хората, правейки се на слаба. Сред многобройния поток от думи, които Калканджиева не успя да сдържи се откроиха „лъжкиня”, „безочлива”, „прокълната”. Явно всяко търпение си има граници и това на Жени се изчерпа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Роми пребиха шофьор на автобус пред...

Роми се нахвърлиха върху шофьор на туристически автобус...

Booking.com предупреждава за до 900%...

Booking.com излезе с предупреждение, че изкуственият...

Няма коментари към тази новина !