Извадиха тумор на Маги Желязкова

02.10.2014 13:23 | Видян 3232 пъти

Извадиха тумор на Маги Желязкова

Именно на това се дължи подуването на лицето на красавицата, която зрителите виждат почти всяка сутрин в предаването "На кафе". Коментиращата участниците във "ВИП Брадър" Маги буквално е като футболна топка в главата и дори умелият грим не може да скрие метаморфозата й.

Здравословните неволи на смуглата красавица започнали в началото на лятото, когато на контролен преглед докторите установили, че тя има нарушена функция на щитовидната жлеза. След преглед с ехограф белите престилки открили няколко доброкачествени тумора в жлезата на Желязкова.

За да избегнат усложнения или ракова дегенерация, на манекенката ѝ била препоръчана оперативна интервенция на доброкачествените аденоми. За щастие операционната намеса преминала бързо и успешно. Последствията обаче депресирали Магдалена, която суетна по природа, не харесвала белезите от скалпела по шията си.

Бившата съквартирантка във "ВИП Брадър" не крие, че проблемите й с щитовидната жлеза започнали малко след трудната раздяла със съпруга й Боби Манекена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !