Маги Желязкова вози сина си в багажника

07.07.2014 13:28 | Видян 2784 пъти

Маги Желязкова вози сина си в багажника

"Мисис България 2003" Маги Желязкова е транспортирала сина си Боби в багажника, вместо в купето на автомобила си. Причината е, че не можела да се справи с буйния му характер и белите, които вършел. Синът й Боби, който е от бившия й мъж Боби Желязков-Манекена, в момента е на 13 години и е малко по-разбран, но преди години е бил изключително щуро дете.

Близки до семейството разкриват, че бившата водеща в "Денсинг Старс" е изпуснала първите години от възпитанието на наследника й, а и той по рождение е по-буйно дете и Маги изпитва огромни трудности при отглеждането му. "Тя го качваше в багажника на колата й, но и малкият не се съпротивляваше, а се радваше и забавляваше на пътуването в мястото за багаж", разказват свидетели на шокиращата гледка.

Желязкова сама признава, че синът й е голям инат, често я влудява и изкарва извън нерви. Той правел, каквото си науми, без да се интересува от последствията. След като Маги се разведе със съпруга си Боби Манекена след 13 години брак, сега тя сама отглежда Боби-джуниър, а с баща си прекарва само уикендите и ваканциите. Лятото наследникът на моделката ще прекара в хотела на баща си в черноморското село Лозенец, а Желязкова ще отдъхва с новия си приятел Георги Сидеров.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !