Скандални кадри между Алисия и Азис

23.09.2014 13:21 | Видян 2814 пъти

Скандални кадри между Алисия и Азис

Първите кадри от клипа изтекоха, а в тях се разпознава лицето на фолк певицата ни показва blife.bg. Макар на много от феновете й да не им се вярва…

На кадрите лицето на певицата не се вижда – за сметка на това пък силиконът на гърлата, зърната й и други пищни подробности ще ви избодат очите.

Именно заради това фенове не можаха да повярват, че жената от снимките е Алисия. Какво се случи с кариерата й на скромна и залагаща само на пеене, а не на голотии певица?!?

Изпълнителката винаги е тръбила, че не толерира разкрепостеността в поп фолка и предпочита да изпъква с гласови данни и касови парчета, вместо със скандал.

Така, като гледаме обаче, гласът й ще е последното нещо, за което ще мислят феновете, гледайки дуетната песен на Алисия и Азис „Хей, момиче“.

Всъщност парчето си тръгна със скандала още от самото начало. Азис посвети песента на Николета Лозанова, а след като двамата се скараха, той бързо мина на другия бряг.

Ромският славей коварно се сприятели с вечната врагиня на Алисия и включи нея в парчето си пишат от hotarena.net. С това обаче той още повече падна в очите не само на познатите си, но и на фенове.

снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Невролози разкриха защо „Момичето с...

Шедьовърът на Вермеер „Момичето с перлената обица“ (на...

ЕС с нови мита за електромобилите от...

Страните членки на ЕС подкрепиха предложението на...

Няма коментари към тази новина !