Алисия и Азис с нов проект

15.09.2014 14:08 | Видян 1748 пъти

Алисия и Азис с нов проект

Алисия остава в България, въпреки че любимият й Ники Михайлов подписва договор с турски отбор. Ние сме заедно. Аз съм влюбена и щастлива, но трябва да остана при детето си, каза певицата за „Предаването” по TV7. Тази есен синът на футболиста Валери Божинов е първокласник. Той обаче тренира в Италия и няма да придружи малкия до училището. Валери-младши ще бъде заведен само от майка си.

„Нямаме планове с Николай да живея в Турция. Не се знае той колко време ще остане там. Но за мен сега най-важното е да осигурявам добър живот на сина си. Не може да ходим в една държава и той там да е първи клас. Следващата година да е втори клас в друга държава”, обясни певицата. „Когато мога, ще бъда при Николай и ще му помагам, както мога”, допълни тя.

Малкият Валери иска да стане футболист и вече тренира. Алисия разкри, че двамата с Азис работят върху общ проект, с който желаят да изненадат почитателите си. Тя не коментира факта, че костинбродският славей беше много близък приятел на Николета Божинова, а сега ухажва нея. „Ние сме творци и за нас е важно да направим един добър проект заедно, трети лица не ме интересуват”, отсече певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Марго Роби изложи на показ растящото...

Марго Роби демонстрира уютния си стил по време на...

Народният театър среща българската...

Разнообразен репертоар със забележителни спектакли от...

Няма коментари към тази новина !