Сървайвъри се вихрят в Хасково

06.10.2008 17:37 | Видян 10190 пъти | Гласували 1

Сървайвъри се вихрят в Хасково

Бойната група на Мистър Менхънт България Али Алиев  от реалити играта  „Сървайвър 3”, бяха забелязани да разпускат до ранни зори през уикенда в Хасково.
 
Отборът на амбициозния Али - Ваня Бонева, Гергана Димитрова и Иван Димитров се забавляваха до краен предел. Те бяха сред специалните гости на новия моден клуб „ENVY”.
Тяхната компания споделяше и топ модела Деян Христов станал популярен от тв клипа на Емил Димитров „Моя страна, моя България”  и известен като „мъжът който чупи фаровете на Преслава”.
 
За да не се повторят житейските им несгоди от острова, домакинът на партито беше предвидил в изобилие хранителни и други изкушения.

Страстите се разпалиха още повече, когато пред Сървайвърите и всички присъстващи се появиха момичетата от БГ моделс със секси бельо на „Роси стил”, което впечатли хасковлии и още по време на купона се договориха няколко заявки за новата колекция.

Явно заредени с нови сили, Сървайвърите не спряха да вихрят луди танци, а когато Мартина  от „Bedroom” изви глас с подкрепата  на dj George на дансинга не остана свободно място за танцуване.

Оказа се, че да си сървайвър в Хасково е въпрос на благородна завист. Домакин на следващия купон ще бъде Благоевград.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !