Survivor: Нагласен ли е флиртът между Филип и Евгения?

30.09.2008 13:00 | Видян 7866 пъти | Гласували 2

Survivor: Нагласен ли е флиртът между Филип и Евгения?

Докато едни се борят с глада, други използват любовни трикове, за да оцелеят, пише 19 минути. Отношенията между Филип и Евгения, която вчера навърши 19 години се задълбочават. Истина или инсценировка обаче са искрите между двамата?

Според запознати това било трик, замислен не от продуцентите, а от самата Евгения. Красавицата имала за цел да печели симпатиите на останалите сървайвъри, ако се вярва на мълвата. Избрала именно Филип за изкупителна жертва, тъй като се предполага, че заради трудното си детство 28-годишният младеж е по-влюбчив от останалите. Освен това, макар доста млада, едрогърдата плувкиня имала солиден опит с мъжете и добре познава тяхната психика. Дали това ще и помогне в тайната й мисия да прелъсти Филип, остава да видим.

В днешния епизод Пачека и Мого Мого ще се изправят едни срещу други в изпитание за награда. Тя ще е изключително важна, защото ще реши част от гладните проблеми на едно от племената. Гладът вече става все по-осезаем за някои участници в мъжкия лагер. Един от Мого Мого ще се възползва от гладната ситуация, за да изтощи останалите си съплеменници, издават от кухнята на риалитито.

Междувременно яката сървайвърка Гергана Савова преди броени дни показа мускули в Републиканското първенство по културизъм и боди билдинг в морската столица Варна. В силовото съревнование взеха участие мъже и жени от цялата страна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !