Амазонките от Пачека изгониха Иванка Костова

26.09.2008 14:16 | Видян 6407 пъти | Гласували 2

Амазонките от Пачека изгониха Иванка Костова

Първите дрязги в мъжкото племе вече са налице. Живко открито заяви, че не приема възгледите на останалите в племето и ще продължи да живее отделно от тях.  В Мого Мого още един играч започна да критикува останалите. Валентин Гавазов обвини голяма част от мъжете в симулация на дейност, докато лежеше под навеса и наблюдаваше как останалите строят сал.
Малко по-късно всички в племето направиха разбора на амазонките от Пачека. Очевидно всички бяха впечатлени от формите на Галина, Силвия Димитрова и Гергана. Диспутът беше прекъснат от Николай Мартинов, който допусна, че всъщност жените може би не харесват никой от Мого Мого. Малко след това той и Здравко заклеймиха разговора като крайно просташки.

В лагера на Пачека загубата и предстоящия племенен съвет бяха приети със спокойствие. Иванка се отдели от останалите, защото смяташе, че тя ще бъде първата изгонена. Всички забелязаха отшелничеството на “Мамчето”, но го приеха за нормално. Привечер Гергана културситката разчувства всички като през сълзи сподели, че се чувства ужасно заради счупения си зъб.
След загубата си в първото изпитание за племенен имунитет жените от Пачека се изправиха една срещу друга в битка за индивидуален имунитет. Според правилата на играта амазонките трябваше да се състезават в няколко кръга, а основната им задача беше да се сдобият с колчета забити в пясъка. До тях трябваше да стигнат с бягане по пясъчно трасе. Тази, която остане без колче отпада от играта. Във финалния тур останаха да се състезават Яна Маринова и Гери културиската . Яна обаче не остави никакъв шанс и демонстрира страхотна лекоатлетична форма. Така в рамките на 3 дни Яна за втори път спечели изпитание, а с него и имунитет за предстоящия племенен съвет. На него нямаше никакви изненади и повечето жени гласуваха за отпадането на най-възрастната дама в оцеляването – Иванка Костова. Мамчето както я наричаха останалите спечели всички гласове без два, които отидоха за волейболистката Марина и програмистката Гергана.

Емблематичното сървайвър семейство Диана и Антон Агонцеви, участници в първия и втория сезон на шоуто, ще гостува в Survivor Live! Тази събота, 27.09, от 22.30 часа. В първата част на студиото двамата ще коментират оцеляването на мъжете и жените. Диана ще изложи гледната си точка за амазонките от Пачека, а Антон – за мъжете от Мого Мого.

По-късно пред Евтим Милошев ще застане и първият изгонен след утрешния племенен съвет.

В третата част на лайфа в студиото ще влязат Джина Стоева и победителят в Survivor: Експедиция Робинзон Георги Костадинов. Двамата ще търсят отговор на въпроса дали сексът е възможен по време на оцеляване в Survivor.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !