Любо от ,,Те“ едва не умря

10.09.2014 09:36 | Видян 1661 пъти

Любо от ,,Те“ едва не умря

Певецът Любомир Киров, по-известен като Любо от "Те", е катастрофирал жестоко. Инцидентът е станал вчера след обяд на автомагистрала "Тракия", недалеч от Стара Загора. Музикантът е оцелял по чудо, а колата, с която е пътувал модел BMW Х5, е смачкана до неузнаваемост. При катастрофата мантинелата е била изкъртена, уточняват очевидци.

Причина за нещастието е наводнена пътна отсечка. Управляваният от него джип е попаднал в мокрия участък и се е получило аквапланинг. "В тази ситуация колата става абсолютно неуправляема. Автомобилът губи вцепление между гумите и пътната настилка и започва да "плува" във водата. Тогава на практика шофьорът е безпомощен, защото нито спирачната система, нито тази за управлението на волана може да помогне", съобщиха от спасителните служби, които са помогнали на Любо, цитирани от Бгнес.

Колата е излетяла над 30 метра, минала е през мантинелата и се е забила в огромна локва. В този участък от магистралата е позволена максималната скорост. По-късно автомобилът е бил репатриран от мястото на тежкия инцидент. "Още е в шок и не може да повярва какво му се е случило и че е жив. Благодарим на Господ за това! На този ден вече ще прави курбан!", коментира пред "Всеки ден" близък на Любо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !