Певица пее само по боя

12.12.2007 14:07 | Видян 3220 пъти

Певица пее само по боя

Интересна провокация са предложили Deep Zone & Balthazar в новия си видеоклип, озаглавен DJ, Take Me Away.  След дълги размисли с какви дрехи да се появи във видеоклипа новото попълнение на групата - певицата Йоанна, момчетата стигнали до извода, че е най-добре тя да остане без дрехи.
В крайна сметка, тя се появява само по боя, нарисувана като цвете от профисионалните боди- арт художници – салон Бонита. 
Точно в края на снимките, от силната топлина която излъчват прожекторите в студиото, боята по тялото и се е разтекла и буквално е останала гола.
Това естествено е спестено във видеоклипа който е режисиран от Кирил Божинов – Кико.
Йоанна е дъщеря на музикантско семейство и свири на барабани и перкусий, а другата и кариера освен пеенето е телевизията, като се изявява като ТВ репортер в предаването „Всички Пред Екрана” по Канал 1.
Deep Zone с новото си ценно допълнение се превърнаха в едни от най-търсените български групи за клубни участия, фирмени партита и концерти, предлагайки нов мегахитов авторски репертоар плюс някои от техните класики като Ела Изгрей, Без Кофеин,  но в нови аранжименти и във зрелищното  изпълнение на Йоанна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !