Лайза Минели пя в Фонтана ди Треви

03.10.2008 09:47 | Видян 1986 пъти

Лайза Минели пя в Фонтана ди Треви

Фонтана ди Треви в Рим заприлича на Бродуей, тъй като послужи като декор за представянето на италианския live tour на Лайза Минели.

Облечена в черен панталон и в ярко червена връхна дреха, звездата изпя New York New York пред многобройни туристи и журналисти, които се бяха събрали пред най-прочутия римски фонтан.

Там бяха и съветникът по културните въпроси в римското кметство Умберто Кропи, както и организаторите на седемте концерта на Лайза в Италия. За целта беше монтиран и специален подиум в тюркоазено син цвят.

"Много съм развълнувана, че съм в Рим, това е домът ми. След концерта ми тук ще остана още два дни, за да се видя с приятели и за да си напазарувам. Италианската публика е най-хубавата в света и нямам търпение да пея, за да окажа чест и на баща ми", каза певицата, която има италиански произход.

Първият етап от турнето е в Рим на 29 октомври. След това то продължава на 1 ноември във Флоренция, на 4 ноември в Болоня, на 7 ноември в Бари, на 10 ноември в Торино, на 12 ноември в Казиното на Кампионе и на 14 ноември в Милано.

Лайза Минели ще бъде придружавана от 12 музиканти и 4 танцьори.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !