Венелин и Гена на нож с всички в Би Ти Ви

28.07.2014 15:17 | Видян 1538 пъти

Венелин и Гена на нож с всички в Би Ти Ви

От края на април спретнатият брюнет от Стара Загора заема поста директор на  "Новини, актуални предавания и спорт", а русото минионче с чело като на нобелов лауреат по физика е главен редактор на новините.

"От нищо не са доволни, непрекъснато привикват репортерите да им обясняват как материалите им не стават за нищо, критикуват екипите на всички предавания постфактум, вместо да кажат преди ефира какво точно искат да се случва", разказаха пред "Всеки ден" разгневени тв работници.  

Когато журналист от медията се опитал да оспори твърдение на шефа Петков, той без грам автоирония заявил, че е

"аксиома в телевизионната журналистика"


Аксиомата е термин от логиката и означава твърдение, което не подлежи на доказване, т.е. Венелин е съвършен професионалист и никой не може да оспорва това.

"Поведението му е на възпитан и начетен мутренски бос, не приема чуждо мнение , отдалече си личи, че винаги е искал да стане голям началник", разочаровано си подмятат подчинениете му в нюзрума.

Самочувстивието на новоизлюпения директор е преминало дългия път от Стара Загора до  диплома по журналистика от престижния университет в град Колумбия, щата Мисури.

Въпреки, че от престоя му в САЩ е минало доста време, Петков продължавал непрекъснато да използва термини на английски есик, с което

буквално вбесявал колегите си

"Гена пък е вечено кисела, давам месечна заплата на този, който я види усмихната, докато е на работа" , с  горчива усмивка споделя обръгнал новинар. По младите репортери треперели от ужас когато ги извикват в  кабинета на шефовете.

С по- засуканите репортерки говорел предимно Венелин, който изглежда скромен само на екрана, а всъщност бил палав ценител на женската хубост.

Шефът на Би Ти Ви Павел Станчев вече осъзнавал, че е допуснал грешка, като е назначил Венелин на най- важната позиция в медията.

Въпреки това, не искал да си признае кадровия провал и стоял плътно зад гърба на самозабравилия се Петков.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !