Вдовицата Мая на война с икономката Златка

24.07.2014 16:47 | Видян 3685 пъти

Вдовицата Мая на война с икономката Златка

В кръвни врагини се превърнаха жените, стояли най-близко в обкръжението на известния висаджия. Съпругата му Мая Илиева и домакинята на скандалната фамилия Златка били на нож в буквалния смисъл на думата. Двете се мразели с истинска женска злоба, идваща от факта, че непрекъснато си доказвали една на друга коя от тях е имала по-важен принос за изтънчения стил на обличане на боса.

Злати служила предано на семейството почти 10 години. В задълженията ѝ влизало да избира козметика и парфюми за шефа си, да го консултира за ризи и костюми. Мая също правела това, но по-рядко, защото забавленията с приятелки ѝ се отдавали по-добре, отколкото домакинските задължения.

След разстрела на Илиев икономката останала още една година в дома им пазарувала, гладела и подреждала вещи и дрехи, но Мая не била доволна. След като я уволнила и оставила на улицата с две деца и без работа, Мая непрекъснато повтаряла на Златка, че трябва да внимава с кого се среща и какви ги говори, че ще ѝ държи сметка за всичко, дори и в следващия живот. Заплашвала я, че ще ѝ прати борчета, ако гъкне за нещо от съвместния живот на Мая и Георги. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !