Мая Илиева блести с рокля за 15 бона

14.06.2014 09:00 | Видян 3943 пъти

Мая Илиева блести с рокля за 15 бона

Вдовицата на висаджийския бос Георги Илиев - Мая, се появи изненадващо и в столичния клуб „Бедрум" миналата вечер. Любимата жена на Главния уважи премиерата на клипа към песента „Повече" на своята добра приятелка Мария Грънчарова, дъщеря на славния изпълнител Борислав Грънчаров. Двете са близки от средата на 90-те години на миналия век. Въпреки че както „Всеки ден" писа, жената на Главния е отново с младо гадже, на събитието Мая беше сама, заобиколена само от приятели. Тя влезе в клуба с друга видна вдовица - Адриана Тюркмен, наследницата на Фатик. Двете дами са съдружнички в модния бизнес и често пътуват заедно до САЩ и Франция.

Мая Илиева сияеше с елегантна, но доста екстравагантна прическа, безупречен грим, а сребристата рокля, с която се беше барнала, е от новата колекция на дизайнера Том Форд и струва поне 15 бона, шушукаха модни експерти. Макар да не беше в компанията на новата си изгора, Мая не спираше да се усмихва и изглеждаше доста щастлива, с което потвърди информацията, че отново се носи на крилете на любовта. Не е ясно дали висаджийската първа дама се е върнала от Доминикана само за събитието, или е решила да прекара няколко дни на почивка у нас.

След дълго отсъствие от музикалната сцена Мария Грънчарова отново се завръща. Тя призна, че е записала песен за удоволствие, а не за да съживява кариерата си. Мария имаше няколко хита през 90-те години на миналия век, но впоследствие се омъжи и се оттегли от сцената.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !