"Пайнер" осъществява мечти

10.07.2014 17:10 | Видян 1820 пъти

Теди Александрова сбъдна своята най-голяма мечта.Певицата споделя, че благодарение на "Пайнер" и продуцентите си е успяла да осъществи своята най-голяма мечта и да стане певица. "Искам да благодаря на моите продуценти, че ми дадоха възможност да развия мечтата си, дадоха ми поле за изява да пиша сама текстове и музика на своите песни и през тези четири години бяха с мен и в добро, и в лошо. Благодарна съм на Господ, че ги изпрати в живота ми" - споделя певицата.

Относно албума, който се появи наскоро, младата звезда казва, че той е нейното сърце. В него са събрани песни, които са изпети от душа, които са преживени и почувствани.

Най-истинското и водещо чувство в този живот е любовта, казва Теди. Затова в диска любовта е представена във всичките й лица - песни за изгубената любов, за недоизживяната любов, за онази любов, която е неразбрана, за онази, която е на ниво само физическо привличане. Теди Александрова и днес често се връща към началото на своята кариера, когато спечели кастинга "Планета Дерби 2009" по време на националното лятно турне на телевизия "Планета". Именно тогава се усмихна щастието й и талантът й бе забелязан.

"Оттам тръгна моята приказка. Със собствени усилия и с подкрепата на моите продуценти постигнах това, което имам до този момент. Връщам се с много носталгия и топли чувства към тези първи стъпки. Самите четири години минаха много разнообразно – със спадове и възходи и в кариерата, и в личен план. Доста хубави и лоши неща ми се случиха, но важното е, че днес вече празнувам тази първа промоция.”, разказва певицата, цитирана от signal.bg 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !