Ева Мендес и Раян Гослинг очакват първото си дете

10.07.2014 11:53 | Видян 1873 пъти

Ева Мендес и Раян Гослинг очакват първото си дете

Американската актриса Ева Мендес очаква първото си дете и таткото е не друг, а звездният чаровник Раян Гослинг. Това твърди известно списание отвъд океана, цитирано от британския сайт "Daily mail". Според непотвърдена информация, актрисата с кубински корени и роденият в Канада актьор съвсем скоро ще станат родители, а самата Ева е в напреднала бременност и вече има издайническото коремче. Поради тази причина е ограничила и светските си изяви, а на малкото, които посещава, тя е с по-широки дрехи.

Красавицата сама предизвика спекулациите, че е бременна през февруари, след като отказа да мине през скенери за сигурност на летището в Ел Ей. Тогава тя коментира, че това е нелепо, че тези рентгенови скенери са страховити и излъчват радиация и че не иска граничните служители да я виждат гола.

В Щатите неведнъж са давали погрешна информация за развитието на взаимоотношенията между двете звезди. Появявали са се твърдения, че двамата са се разделяли няколко пъти, дори и че Раян е затоплил приятелството си със своята бивша половинка - актрисата Рейчъл Макадамс, с която започнаха своя любовен романс по време на снимките за филма "Тетрадката".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !