Ева Мендес на 39: "Още съм секси и мъжете ме обожават"

05.03.2013 12:30 | Видян 3841 пъти

Ева Мендес на 39:

Латино красавицата Ева Мендес посреща влюбена и щастлива 39-ия си рожден ден. Тя не спира да се радва на връзката си със своя колега Райън Гослинг. От известно време двамата живеят заедно и според мълвата може скоро да се сгодят. Навръх празника си звездата признава, че вече е готова да стане майка.

Едно от най-любопитните неща за Мендес е фактът, че много обича секса. Тя признава, че го е правила в 50 щата. „Най-хубавият беше в Аризона и Колорадо", споделя Ева. След гимназията Мендес завършва маркетинг в университет в Калифорния.

Тогава съвсем случайно попада в актьорските среди. Неин близък приятел я моли да позира за портфолиото му и тя се съгласява. Кадрите са забелязани от холивудски агент, който веднага се заема със задачата да направи Мендес звезда и успява.

Ева е родена в Маями на 5 март 1974 г. в семейството на кубински имигранти, но скоро след това семейството се премества да живее в Лос Анджелис. Там тя завършва училището „Глендейл" и постъпва в Калифорнийския щатски университет, за да учи архитектура и интериорен дизайн. Скоро обаче прекъсва обучението си там, за да се посвети на актьорската кариера.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Няма коментари към тази новина !